Rynkebehandlinger

Reduser rynkene uten kirurgi
Botulinum toksin, kjent som botox, er et legemiddel som hemmer nerven fra å sende signaler til muskelen. Dette hindrer muskelen i å trekke seg sammen slik at huden blir glattere og linjer reduseres.
Det finnes forskjellige typer botox, vi hos Angel skin clinic bruker Azzalure.
Det injiseres små mengder Azzalure, og behandlingen er lite smertefull. Effekten kommer etter 48-72 timer og har full effekt etter 14 dager. Botox varer generelt mellom 3 - 5 måneder. Effekten er forskjellig fra person til person.
Før selve behandlingen må du komme til en konsultasjon, da behandlingen skal godkjennes av ansvarlig lege.Fillerbehandling

Teosyal hyaluronsyre
Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.
 
Teosyal,og Juvederm har vært med å skape hyaluronsyren  som er en tykk gele, som vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur, og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker.
 
Teosyal og Juvederm er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, varighet varierer fra person til person.
 
Beauty Booster - Nytt liv til huden
Teosyal redensity 1 beauty booster og Juvederm hudfornyelse er en filler som inneholder vitaminer, antioksidanter, aminosyrer og hyaluronsyre. Dette gir en generell hudforbedring. Behandlingen gir nytt liv til huden, spenst, glød og vitalitet, og vil etter hvert hjelpe mot fine linjer og rynker. Resultatet sees allerede etter en behandling, men 3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom er anbefalt. Utføres ved mange små stikk i overhuden.

Svettebehandling

Injeksjonsbehandling mot overdreven svette. Svette er viktig for kroppens temperaturregulering. Hos de fleste er svetteproduksjonen i balanse med fordampingen av huden, men noen mennesker svetter mye mer enn det som er normalt. Dette kalles hyperhidrose. Det er normalt å svette mye i forbindelse med anstrengelser, trening eller psykisk stress, men ved hyperhidrose er svetteproduksjonen for stor, og huden blir fuktig og svettedryppende uten særlig anstrengelse. Injeksjonsbehandling med nevrotoksin er den mest effektive og langvarige behandlingen mot overdreven svette (hyperhidrose).
Produktet virker kun der det er injisert.
Varighet fra 3-9 måneder, behandlingen kan gjentaes etter behov
.

Stacks Image 5